A nagy melegben nincs is jobb egy frissítő, egészséges salátánál.
Ritkán jut eszünkbe a netkarint sajttal kombinálni, de ők együtt kihagyhatatlan páros, ráadásul könnyen, gyorsan elkészíthető.
Hozzávalók:
45 g pirított pisztácia apróra vágva
60 ml fehér balzsamecet
2 teáskanál La Tourangelle pisztácia olaj
1/4 teáskanál só
5db érett nektarin feldarabolva
1 doboz Burrata sajt 4 egyenlő részre osztva
1/4 csésze friss apróra vágott mentalevél
Elkészítése:
Öntet: egy evőkanál pisztáciát tegyél félre a díszítéshez, a többit keverd össze az ecettel, a pisztácia olajjal és a sóval.
Tedd a nektarinokat négy kupacba a tányérra, tedd rá a burráta sajtokat, majd locsold meg az öntettel őket. A tetejét szórd meg a maradék pisztáciával, és a mentával. Ha szeretnéd egy csipet chilivel is fokozhatod az ízélményt.
A termékeket itt találod:
La tourangelle pisztácia olaj: https://www.grandegusto.hu/La-Tourangelle-pisztacia-olaj
Burrata sajt: https://www.grandegusto.hu/Cillento-Burrata-sajt-bivalytejjel