Egy egyszerű, könnyen elkészíthető csirkés saláta receptet hoztunk nektek avokádó olajjal.
A La Tourangelle avokádóolaj legtisztább formájának használata még több tápanyagot visz be a salátába. A táplálkozási szakértők bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan, hogy az avokádó támogatja a szív- és érrendszer egészségét, mivel rengeteg egészséges zsírt, rostot és mikrotápanyagot tartalmaz. Finom és tápláló!
Hozzávalók:
2db tojássárgája
1/2 teáskanál Edmond Fallot dijoni mustár
1 csésze La Tourangelle avokádó olaj
2 teáskanál citromlé
1/4 teáskanál só
1 csésze majonéz
grillezett csirkemell csíkok
2 szál zeller apróra vágva
2 csésze szőlő
1/2 csésze szeletelt mandula
2 evőkanál friss kapor (opcionális)
só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A tojássárgáját a mustárral egy tálban verd habosra, majd lassan keverd hozzá a La Tourangelle avokádó olajat, ezután mehet bele a citromlé és a só.
A grillcsirke csíkokat keverd össze a maradék hozzávalóval, tedd salátaágyra paradicsommal és öntsd rá az avokádóolajos öntetet. Jó étvágyat!