Hozzávalók 4 személyre:1 csomag vindaloo curry fűszeres szósz; 450g kicsontozott csirkehús, falatnyi darabokra vágva; 1 evõkanál növényi olaj; 1 nagy hagyma, apróra vágva; 110ml paradicsompüré vagy apróra vágott paradicsom (friss vagy dobozos); 75ml víz. Elkészítés: 1. Közepes hõfokon melegítsen olajat egy nem tapadó serpenyõbe. Adja hozzá a hagymát és a fűszerpasztát. Pirítsa 2 percig. 2. Adja hozzá a húst, pirítsa 3 percig, állandó keverés mellett. Öntse hozzá a vizet és a paradicsompürét. Forralja fel. 3. Vegye le a lángot, takarja le és párolja 15 percig, vagy amíg megpuhul. Néha keverje meg. Melegen tálalja rizzsel vagy kenyérrel. Változatok: Használhat más húst, halat, tengeri halat, vagy zöldségeket csirke helyett. Adhat hozzá 3 ek. tejfölt vagy kókuszkrémet.